Продължете към съдържанието

Битката на токчетата: Кога модата се превръща в завист между приятелки

приятелки в борба за модна покупка

Е, дами, ако сте си мислели, че ще стигнем до края на света без една добра „битка на токчетата“, то явно сте били в друга галактика! Пригответе се за едно приключение, което не е за слабите по дух, защото когато става въпрос за обувки и мода, няма правила в играта!

Представете си следната ситуация: Откривате последният модел чанта на любимата си марка в бутик в центъра на града. Шикозно и скъпо! Сърцето ви прескача от радост и вече се мечтаете как ще се хвалите пред приятелките си. Но след като я показвате, изведнъж виждате абсолютно същата чанта в ръката на най-добрата си приятелка. И двете възкликвате: „Как така?!“ Еми така.. вкусовете и желанията са ви еднакви. Другия път доведете един и същ мъж на обща среща. 🙂

битката за модни покупки между приятелки

А аз, докато си тръгвам с новите обувки, естествено на високи токчета, често си мисля: „Приятелките ми мислят, че давам луди пари за тези обувки, но малко знаят, че намирам страхотни промоции, които не можеш да пропуснеш!“

Да не говорим кога се започва истинската „битка на токчетата“. Един ден виждаш приятелка с нова рокля, следващият ден – друга пък е с нови обувки, и така нататък. Всички се опитвате да надминете една друга в този безкраен моден маратон. И понякога, както във всяка добра история, има и изненадващи обрати, когато разберете, че вашата приятелка не само че е купила същата рокля, но и я е взела на промоция!

В крайна сметка, нека не забравяме, че модата е начин на живот, но не бива да се превръща в причина за раздор между приятелки. Нека „битката на токчетата“ остане в добрия стар дух на забавление и взаимни облаги. Всички знаем, че истинските приятелки ще те подкрепят, независимо дали сте с еднакви обувки или с различни!